En ordentlig introduksjon denne gangen!

Hallais folk og fe! Så hyggelig at dere har tatt dere tiden til å stikke innom KingsEyes.Life, Min nye hjemmeside!

Sånn jeg ser det er dette en utmerket måte for meg å begynne arbeidet med å skape en egen sosial plattform. og forsøkte å dirigere mest mulig av det jeg gjør mot denne siden.

Den realistiske siden av meg tenkte den gang når jeg registrerte dette domenet, og tenker fremdeles at en egen hjemmeside er delvis bortkastet tid, fordi alle funksjoner jeg setter inn på denne siden finnes jo forsyne meg allerede på ett eller annet sosialt nettverk allerede.

Å legge inn ett galleri med bilder på nettsiden sin er jo bare tull, fordi man har Instagram til den slags. Å legge ut videoer er jo bare teit fordi Youtube allerede finnes, eller å skrive artikler? er jo helt dust det å! Ettersom facebook har Notater hvor du kan skrive alt ens hjerte begjærer på slike plasser..

Det er av akkurat denne grunnen la jeg nylig ned Rally-Norge.no, ett separat domene hvor jeg hadde rettighetene til, hvor jeg satset MYE penger, og la ned mye jobb i håp om å skape den ultimate sammenkomsten for det norske motorsport miljøet, men akk, det dukket opp en annen plattform som gjorde det bedre med sitt innhold alene, enn hva jeg gjorde med min høyst presentable plattform, og endeløse timer. Sånn er livet, og skulle jeg angret på alle avgjørelser jeg har tatt med penger hadde MYE vært veldig anderledes i mitt liv.

Så hvorfor i svarte har jeg nå laget denne hjemmesiden, hvorfor har jeg giddet å ta meg bryet med å laget noe nytt når det har vist seg allerede ett par ganger at jeg bare ender med å stenge de igjen etterpå etter å ha brukt utallige antall kroner på noe som endte opp med å bli ingenting? Spørsmålet er simpelthen… Hvorfor?

Svaret “Fordi denne gangen presenterer jeg noe som ingen andre har, noe ingen andre kan presentere fra mitt perspektiv. Meg selv” Alle andre ganger jeg har laget en nettside har det vært om ett tema hvor jeg står på utsiden og titter inn, jeg har bare min egen forståelse av temaet, ingen kontakter, ofte ingen erfaring…

Men det er stort sett hele livet mitt det! Jeg har stort sett aldri filla peiling på noe av det jeg nå til dags synes er nyttig å kunne noe om. Men jeg har lært, og bygget på det jeg kan. og kanskje på godt og vondt min største personlige seier er at en nettside jeg laget, og presenterte på min måte, er mye av, om ikke hele grunnen til at jeg har den jobben jeg har idag.

Men om jeg greide å lage kyllingsalat av den kylling driten der, skal jeg jaggu faen greie det med dette sosiale media greiene! Jeg Kan, Jeg vil! og det starter her!

You may also like

Leave a comment