Connect
To Top

Ett veldig usunt stadie av livet

Jeg tviler og tenker på alt for mye.

Dette innlegget er for min egen del, men hvorfor ikke dele det offentlig?

Jeg er 24 år gammel. klokka er 1:23 idet jeg begynner å skrive. Senga er full å smuler og lukter svett mannfolk så lang vei at jeg er nesten overrasket jeg ikke får mer kjeft for hygiene. Rommet mitt ser ut som en utedass etter ett ublidt møte med en plastikk-eksplosiv, og jeg har de siste 48 timene ligget i senga mi, og ikke gjort noen ting… Hva faen er galt med meg?

Jeg er ikke helt sikker på når dette begynte, men over en litt lengre periode nå har jeg våknet opp, sett på klokka som febrilsk prøver å vekke meg fordi jeg må på jobb, hvorav jeg gløtter opp, åpner knapt øynene, finne slumreknappen, og sånn holder det på, til jeg klokkeslettet kommer hvor jeg vet at hvis jeg er i bilen i løpet av 2 minutter nå, så er jeg på jobb klokkereint 9:00. som er vanlig arbeidstid.

Men hvorfor har det blitt sånn? Jeg tør og påstå med sikkerhet at det er ikke bare en, men flere grunner til dette. Uten å være gruelig spesifikk, jeg har etter 24 år forstått såpass som at jeg klarer ikke porsjonere ut litt og litt arbeid for meg selv på en spesifikk sak. Jeg tar meg i stede vann over hode med ting jeg må gjøre, ting jeg vil gjøre, unngår det som bare er noe jævla mas, og innser etterhvert at jeg kan ikke bare unngå ting. jeg er ikke på ett stadie der jeg bare kan gjøre ting, og jeg må fokusere på det jeg må gjøre.

Når denne sannheten smeller til i pannelappen min som skikkelig bom høyre på standplass. så blir jeg uhyre demotivert, jeg beveger meg ikke, jeg gjør ingenting annet enn å tenke, og ønske meg helt vekk. ofte føler jeg enn viss anger og frustrasjon over å ikke ha vært mer fornuftig med tiden min på skolebenken, så jeg kunne vært da på ett stadie hvor ting var litt lettere og friere. men akk.

Denne helgen kunne jeg for eksempel ha vært på oslo motorshow. det er 15 minutter gange fra der jeg bor, for å kjøre ned dit å parkere kan man bare drite i. case and point de siste 2 årene hvor jeg enten har jobbet i oslo, eller vært på showet med ansvar for kjøring av meg og ett par andre.

Men 15 minutter gange for å se Petter Solberg rase rundt i fullblods rally redskap, motorsportens mange former og fasonger i aksjon, AMCAR saker. dragstere. alt sammen på ett sted så nære hjemme. hvorfor reiste jeg ikke? Vanskelig å si, jeg har i utgangspunktet ikke vært der siden 2013 før dette, da det stort sett er i messe som alle andre messer. i fjor var jeg der i sammenheng med ett bryllup, og ingen annen grunn egentlig. I år litt samme greiene, jeg har jobbet med motorsport nå i straks 3 år, og enda som jeg elsker motorsport helt til margen.. noe med de 3 årene har gjort meg mer.. uinteressert på en måte…

Som skjærer litt å innrømme ettersom dette har vært den store interessen hele livet. det svir litt ekstra når faren min sender meg meldinger og synes jeg skulle vært der, til og med tilbyr å kjøpe billetten for meg, og jeg takker nei fordi jeg har unnskyldninger.. Det er ett rødflagg. i kombinasjon med, på lørdag morgen våknet jeg på mystisk vis 5 minutter før ni. og jeg kjente hele kroppen skvatt til, og før jeg egentlig rakk å våkne var jeg påkledd, og lette etter bilnøkkelen min.. på en lørdag, hvor jeg ikke jobber…

jeg tror ikke dette er en videre sunn instilling eller døgnrytme jeg har rotet meg inn i, og tror det er på tide å gjøre en skikkelig helomvending. i 2 måneder ca nå har jeg mailet frem og tilbake med en figur som skal hjelpe meg med akkurat dette, og om ett års tid med litt flaks vil alt se litt anderledes ut. For å gå rundt å føle jeg verker fysisk, mentalt, er forbanna, og føler meg tildels mislykka selv med alt jeg har fått til og har foran meg, Det er faktisk ikke akseptabelt. Om jeg selv har noe å si på saken, så skal jeg ikke “logge av” før samme året jeg fyller 100. 25% er straks over, og jeg har MYE jeg vil oppnå, og gjøre, og det involverer ikke å bar efå ting til å gå rundt. føkk det. Jeg vil mer!

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

More in Blogg

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 DeVoe Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.