Connect
To Top

03.11.2017. Den første dagen

Jeg døgnet idag for ett bedre imorgen.

Jeg prøver idag å få til noe som er helt utenom mine egne normer om hvordan jeg har pleid å gjøre ting. men… Det er helt på tide at jeg tar meg selv i nakken og gjør noe ut av meg selv, og det begynner altså idag om bare ett par timer.

I det jeg skriver dette første avsnittet har allerede rutinens første steg satt igang. Min far kommer til å digge denne nyheten på halen av farsdagen sin, jeg har betalt avgiften på Fresh Fitness og begynner pån igjen før jobb idag. I stede for Skårer, som jeg pleide å kjøre til om morgenen, har jeg bestemt meg for at jeg skal begynne å bruke senteret på Strømmen, og at jeg skal forsøke meg på å gå dit. det tar sånn cirka 30 min ser jeg for meg. Det er jo både vinter og litt kaldt. Men en ting er at det er en fin oppvarming, og en annen ting er at det høyre kneet mitt har begynt å plage meg en del den siste tiden, og jeg vil finne ut om dette kommer av at jeg rett og slett ikke beveger meg nok eller beveger meg feil, og at dette vil hjelpe til med å få det på plass.

Jeg skal begynne å benytte toget for å komme meg på jobb, ettersom Norges land på innsiden av bomringen, blir bare mer og mer fiksert på ta pengene mine fra meg i form av bommer som nå koster meg latterlige 60 kroner hver morgen, dieselutgifter som ikke er spesielt morsomme. Sånn at dette er tydelig fra første stund. Norge er avhengig av bilen til ett punkt hvor politikerne som skal ha den bannlyst i Oslo sentrum også benytter Bilen, i stede for sykkelen eller hesten og kjerra de tilsynelatende skal ha oss til å bruke. Jeg forbanner meg GRØNN av hyklere med makt, og ingen planer om å holde dette hemmelig for de som måtte lese dette. Blir jeg forbannet over noe som påvirker meg direkte spør jeg ikke om tillatelse til å skrive om det.

Dette er klokka 3 på natta i det jeg begynner å skrive. Jeg har funnet ut at den mest effektive måten for meg å forsøke å komme meg inn i en ny døgnrytme, er alltid å gjøre offer av en natts søvn, komme igang til tidene jeg ser for meg er fornuftig, og legge meg tidlig dagen etter. Fra flere holde sies det at 5-6 timer søvn er nok. og at 8 er å kaste bort tiden sin. Så får vi se om jeg får det til da.

Jeg har også tenkt i denne sammenheng, at inntil videre er det en jævlig dårlig ide å splitte opp videone mine i individuelle serier om ett og ett tema, som jeg opprinnelige planla. Dette kan selvfølgelig være ett langsiktig mål. men nå først er det nok viktigst at jeg fokuserer på en ting av gangen med hensyn til Youtuben min. Denne ene tingen vil bli “Eyes” altså vloggserien jeg har forsket på litt her og der i år. Jeg skal forsøke å gjøre mer ut av den, og filme mer i håp om å presentere lengre videoer som kanskje er litt interessante til og med. hvertfall 4 ganger i uken på sikt 🙂

Jeg ser for meg at Motivasjonsbrevet mitt skal ferdigstilles i morgen/tirsdag. Jeg kom ett godt stykke på det forrige uke. men var også uhyre flink til å skrive masse for så å fjerne en haug på mitt forrige forsøk. Ettersom brevet er engelsk føler jeg det er viktig at jeg bruker litt komplisert språk for å vise forståelse av mitt sekundær språk, men også fordi antageligvis vil andre som skriver samme brevet forsøke det samme.

Jeg vil gjerne høre fra folk, være seg på facebook, kommentarene her på nettsiden eller andre stede hvor jeg kan nås. hvordan jeg bør strukturere innholdet på nettsiden min. holder det med en liten loggføring hver dag, annet innhold man ønsker? får jeg ikke tilbakemeldinger skriver jeg bare det første jeg tenker på, altså hvordan dagen har vært, om det er har skjedd noe jeg synes er verdt å dele, sånne ting 🙂 så fremt jeg skriver i morgen eller senere idag. Vi snakkes seinere!

Kornelius_

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

More in Blogg

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 DeVoe Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.