Connect
To Top

Overrasket!

Tog pendling var greit jo!

Da har man prøvd togpendling til og fra jobb for første gang. Og det må jeg si. Jeg ble positivt overassket av det!

Gikk til strømmen som jeg hadde bestemt meg for. Fant ut at dette tok i nærheten av 20 min lenger enn jeg først antok. Men shit au. Jeg rakk jo frem med god margin åkkesom! 😋

Vel fremme ble jeg overrasket enda en gang. Periodebiletten var 500 kroner rimeligere i appen enn på nettet. Veldig rart, men hey, penger spart!

Dagens eneste bommert var at jeg greide å gå av en stopp for seint. Og endte opp på bryn i stede for Alna.. hoppet like godt på neste tog tilbake, og med sekunders margin var jeg på jobb til klokka 9. Først på plass til og med! 😁

7500 skritt hadde jeg før jobb. Og før lunsj hadde jeg ca 11000 skritt. Nå sitter jeg på toget tilbake til strømmen etter jobb, og synes dett frister til gjentagelse i morgen. Men i morgen har jeg tenkt å peise på med litt trening for første gang siden mai. Det blir beinhardt men garantert givende!

1 Comment

  1. Martemor

    13. november 2017 at 22:08

    Bra kjempa!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

More in Blogg

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 DeVoe Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.