Stolt

For en stund siden skrev jeg ett inlegg  kaldt «Overveldet» hvor jeg la ut om en karakter situasjon jeg befant meg I, som en foreleser ville hjelpe meg med å rette opp i. Jeg trodde det ville bli en lang vanskelig prosess… Men der tok jeg skammelig feil.

Jeg våknet på tirsdag til ett varsel fra Canvas, systemet som forelesere og elever bruker for å finne ukens lesing, forelesninger, seminar, karakterer etc. Hvor det sto «Your Media Skills assignment has been marked» Jeg så dette varslet helt i tåka to minutter etter jeg åpnet øynene, og tenkte ikke spesielt hardt over hvilke prosjekt de mente.

20 minutter med slumring senere, skjønte jeg hva det måtte være. Ettersom jeg ikke har levert noe annet prosjekt til den modulen. Jeg åpnet både øynene og varslet, og sperret øynene kraftig opp da jeg så at prosjektet hadde lønnet seg med en 63/100 score.

«Det høres da lavt ut?» Tvert i mot! Alt over 70 er topp karakter og utifra normale forutsetninger får du ikke høyere enn 70 med mindre det du leverer topper eksisterende oppgaver i samme sjanger fra akademikere og folk med årevis av erfaring. Jeg var 7 poeng sky av en A eller 6er. Altså jeg endte på en sterk B eller 5er.

Jeg har ingen problemer med å innrømme at jeg er litt følelsesmenneske rundt egne prestasjoner. Det å se/føle at man får igjen i resultater det man putter inn av arbeid har vært ekstremt givende hele perioden siden jeg begynte prosessen med å søke om plass i Winchester. Dermed er det vel ingen store bombe at når prosjektet jeg la all kunnskap, all tid, og alt av tilgjengelige ressurser i at skulle bli en suksess, faktisk ble en triumf i form av min så langt beste karakter, Så presset tårene hardt.

Hvordan og hvorfor dette skjedde så brått har jeg ingen forklaring på. Men som skrevet tidligere, den skotske foreleseren og faglederen min gikk i bresjen for å rette opp dette resultatet som han, og de andre foreleserne var fullstendig enige om at jeg ikke skulle hatt. Han sa sist vi pratet om det at jeg mest sannsynlig måtte vente til Juni før det kunne åpnes sak og ryddes opp i denne rariteten.

Jeg er ekstremt stolt av meg selv for det jeg leverte, og det har bare motivert meg enda mer til å gjøre mitt ypperste hver gang det er en oppgave.

Det er umåtelig deilig å ikke lenger føle at men sitter å sparker i beina og er forbanna tett oppimot døgnet rundt fordi omstendighetene mine ikke var som jeg håpet. og i istede føle at jeg endelig er i rett bransje, jeg får uttelling for det jeg gjør, og at jeg har en lysende fantastisk fremtid og se frem til. Det var ikke tilfelle for ett år siden.

You may also like

One comment

  • Marte 8. februar 2019   Reply →

    I’m such a proud mom! 🙌❤❤❤

Leave a comment